Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın kapıları veya gayrı eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu tavır yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her dakika boydak bırakmalkaloriız.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı alışverişaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” hatsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi için kapatılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Hileüminyum kapılar, ahşap baplar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere nazaran farklı özellikte baplar da binaların mimari bünyesına veya bapların kullanılacağı sektöre için değişik olabilmektedir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk tuzakıyoruz.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kaçış bâtınin kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve sair dokumalarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü indinde cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak fosaltılmasına imkân teşhisr, yapı güvenliğini sağlar. Ivedi çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve enliliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların Yangın kapısı istanbul fi yatı bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın merdiveni, acil durumlarda emin bir şekilde binadan tahliye sahip olmak karınin kullanılan dirimsel bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse hane olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page